Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADNJIM TRENUCIMA

VIDEO Pogledajte gol Neymara zbog kojeg je cijela Hrvatska ostala u šoku na kraju produžetka

KATAR 2022 - Nakon 90 minuta nemamo pobjednika, Hrvatska i Brazil idu u produžetke
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/102
09.12.2022.
u 18:17

Kada se čekao zvižduk Olivera za kratki odmor, Neymar je ušuljao nakon brze akcije i zabio pokraj nemoćnog Livakovića i Sose.

Hrvatska i Brazil igraju utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon prvih 45 minuta Hrvatska je na predah otišla kao dominantnija momčad s loptom u većinskom posjedu. I nakon 90 min bilo je 0-0, ali Neymar zabija na isteku prvoga produžetka.

Kada se čekao zvižduk Olivera za kratki odmor, Neymar je ušuljao nakon brze akcije i zabio pokraj nemoćnog Livakovića i Sose.

>> VIDEO POGOTKA POGLEDAJTE OVDJE

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

Evo i u kakvim sastavima igramo Hrvatska u 4-3-3 s Livakovićem na vratima, zadnju liniju drže Sosa-Gvardiol-Lovren-Juranović, najbolji vezni red čine Kovačić-Brozović-Modrić, a u napadu su Perišić-Kramarić-Pašalić.

S druge strane moćno djeluje i Brazilovih 4-2-3-1 s Alissonom na vratima, u zadnjoj liniji četvorkom Militao-Danilo-Silva-Marquinhos, vezu drže Casemiro i Paqueta, a u napadu su Rapinha, Neymar i Vinicius Jr. sa Richarlisonom u špici.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 2

ZO
zoran234
19:38 09.12.2022.

Na kraju je on bio u šoku i trebat će mu dosta vremena da se oporavi.

BO
Bojans
18:56 09.12.2022.

Žalec ima love za žderačinu i za Katar. Mi ovce slavimo kao da živimo u normalnoj državi. Jadni smo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije