Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA SAN SIRU

VIDEO Perišić zabio volej za vodstvo u derbiju, ali Giroud je preokrenuo za Milan

Serie A - Inter Milan v AC Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
05.02.2022.
u 19:58

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (33) grčevito će se boriti za svoju poziciju lijevog krilnog beka u Interu, nakon što je u klub iz Atalante došao sjajni Nijemac Robin Gosens. Ako je suditi po prvom susretu otkako je Gosens došao, Perišić svoju poziciju neće ispustiti tako lako.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (33) grčevito će se boriti za svoju poziciju lijevog krilnog beka u Interu, nakon što je u klub iz Atalante došao sjajni Nijemac Robin Gosens.

Ako je suditi po prvom susretu otkako je Gosens došao, Perišić svoju poziciju neće ispustiti tako lako. U gradskom derbiju Intera i Milana Omišanin je u 38. minuti fantastičnim volejem pretvorio ubačaj Calhanoglua u pogodak za vodstvo nerrazzura. Pogodak pogledajte OVDJE.

Ne samo to, već treba istaknuti da su oba hrvatska reprezentativca, i Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su sjajnu utakmicu u jednom od najvećih talijanskih derbija, Derby della Madonini, koju je ipak čudesno preokrenuo Milan.

Završilo je na kraju rezultatom 1:2 za Milan. Iako za njih nisu mogli nastupiti ni Ante Rebić ni Zlatan Ibrahimović, ukazao se Olivier Giroud pogotkom za izjednačenje u 76. minuti, pa zatim i pogotkom za nevjerojatan preokret u 78. minuti.

Zanimljivo, Interov pad igre dogodio se odmah nakon izlaska energičnog Perišića, umjesto kojeg je u 69. minuti ušao Dimarco. Brozović je iz igre izašao u 82. minuti.

Inter je i dalje prvi s 53 boda na ljestvici Serie A, ali sad im se Milan približio na samo jedan bod zaostatka.

Komentara 1

Avatar southman
southman
22:03 05.02.2022.

Inzaghi treba na mentalni pregled. Cijelu sezonu mu ekipa pada u zadnjih 15 min nakon što izvadi Perišica iz igre i on to ponovmo napravi u najvažnijoj utakmici sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije