Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"PROCURILI" DETALJI

Barcelona pred Brozovića stavila ponudu "koja se ne odbija", on iznenadio potezom

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Venezia FC
Foto: Fabrizio Carabelli / IPA
1/2
04.02.2022.
u 11:44

Zaradio bi više, imao bi status apsolutne zvijezde, ali očito nije sve u novcu...

Marcelo Brozović odlučio je ostati u Interu za šest milijuna eura, s mogućnosti dodatka od milijun eura nakon prve godine, što je šokiralo čelnike Barcelone. Naime, oni su mu na stol stavili ugovor u kojem piše da će zaraditi najmanje osam milijuna eura godišnje!

No nije sve u novcu. Inter je glavni favorit za obranu titule prvaka Italije, igrat će i sljedeće sezone u Ligi prvaka. I ove godine može dogurati daleko, ali prvo u osmini finala mora svladati Liverpool.

S druge strane, Barcelona je u najvećim financijskim i rezultatskim problemima posljednjih nekoliko desetljeća, ispala je u Europsku ligu, upitno je hoće li kroz prvenstvo uopće doći do Lige prvaka i nije tako atraktivna kao prije dvije ili tri godine. Zato, s 29 na leđima, Broz je razmišljao ambiciozno u nogometnom smislu.

Inter's Marcelo Brozovic portrait during Venezia FC vs Inter FC, italian soccer Serie A match in Venice, Italy, November 27 2021
Foto: Ettore Griffoni / IPA

Zaradio bi više, imao bi status apsolutne zvijezde, ali toga mu ne nedostaje ni u Milanu.

Uostalom, to je plus i za Zlatka Dalića jer će s Interom, čini se, Brozović imati više jakih utakmica, što znači da će na Svjetsko prvenstvo u Kataru stići spremniji. A opet, to može biti dvosjekli mač pa stigne umorniji.

Bolje je razmišljati optimističnije, kao što razmišlja i on. Zato je spremno šokirao Barcelonu i oduševio sve u Interu.

>>> Dašak ludosti Marcela Brozovića

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ED
edvardl
13:03 04.02.2022.

Još da ne sluša cajke, bio bi pravi...

AL
alzamalo
11:52 04.02.2022.

Bravo Broz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije