Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE TU LUD?

VIDEO Navijači su ogorčeni smještajem u Kataru! Organizator za ovo traži 200 dolara na noć

Screenshot Twitter
16.11.2022.
u 17:50

Šokantne scene dolaze nam iz Katara, mnogi navijači se žale na loš i preskup smještaj.

Unatoč tome što su bogati organizatori iz Katara najavili kako će sve proteći u najboljem redu, čini se da ipak nije sve tako bajno. Barem što se tiče smještaja...

Na društvenim mrežama su osvanule snimke šokiranih navijača koji su pristigli na svjetsko prvenstvo,  kada su vidjeli kako im izgleda smještaj za što trebaju platiti 200 dolara po noći?! To nikako ne sliči na sobe već na oskudne šatore bez hlada i bez krova, a poznato je da temperatura u Kataru doseže i do 35 stupnjeva celzijusa. 

U sobama su samo drveni kreveti s madracima i jednim malim noćnim ormarićem, a dvokrevetna soba nagurana je u mali šator u koji stanu samo kreveti. Šatori su nagurani jedan kraj drugoga bez normalnih vrata pa je se postavlja jedno dobro pitanje - a tko će zaustaviti eventalne provalnike?

Video možete pogledati OVDJE

Isto tako, navijačka zona nikako nije dobro napravljeno, očekuje se preko 40 tisuća navijača po danu iz cijelog svijeta, ali organizatori nisu bili u stanju napraviti nekakav hlad za okupljenu masu. Bojimo se pomisliti kako će ljudi izdržati na onim paklenim vrućinama. 

 

 

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Ključne riječi

Komentara 54

TR
Tridvajeda
19:21 16.11.2022.

To prvenstvo je trebala bojkotirati reprezentacija, zbog kršenja ljudskih prava. Ima li smisla ići u takvu državu?!

DU
Deleted user
18:20 16.11.2022.

Nije to neka uređena država, tamo ke sve podređeno bogatima i ne poštuju se elementarna prava.

VO
volimnju
19:52 16.11.2022.

ne bi išao tamo da mi sve plate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije