Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDAO PROSTOR

VIDEO Kakav je Perišić majstor, gol je zabio nakon katastrofalne greške Škota!

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland
Foto: Andy Buchanan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
23.06.2021.
u 14:50

Dok su golovi Nikole Vlašića i Luke Modrića uistinu bili teško obranjivi, onaj Ivana Perišića bi bio spriječen samo da se pratilo ono što nogometaše uče dok su još djeca i početnici.

Škotska je na Hampden Parku tražila pobjedu nad Hrvatskom kako bi prošla skupinu prvi put u povijesti na nekom velikom natjecanju, ali jednostavno nije imala kvalitete za to. Možda i malo sreće, ali i svakako je nedostajalo koncentracije.

Dok su golovi Nikole Vlašića i Luke Modrića uistinu bili teško obranjivi, onaj Ivana Perišića bi bio spriječen samo da se pratilo ono što nogometaše uče dok su još djeca i početnici.

22.06.2021., Glasgow, Skotska - Hampden Park. UEFA Europsko prvenstvo 2020, skupina D, 3. kolo, Hrvatska - Skotska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kod kornera treba čuvati prvu i drugu stativu, što vrataru daje sigurnost. Naravno, moderni nogomet nekako se riješio tog postulata jer bez "izgubljena" dva igrača na taj način, dobiva se više prostora za braniti ubačaj i izvođenje eventualne kontre.

No da su se Škoti držali onih temelja koji se uče od najranijih dana, postavili bi igrača na drugu stativu i Perišićev udarac glavom nikako ne bi mogao pronaći put do mreže. Srećom po Hrvatsku, Škoti su se išli prikloniti modernim vremenima iako njihov nogomet u velikom dijelu ipak pripada nekim davnim vremenima...

Pogledajte gol Ivana Perišića OVDJE.

Komentara 6

VA
vadis1
15:41 23.06.2021.

Perisic je spasio golom protiv Ceske. Da nije bilo tog gola ne bi bilo osmine finals. Perisic je uz Modrica najbolji igrac Hrvatske reprezentacije. On je igrac svjetske klase.

Avatar turskokopile
turskokopile
16:10 23.06.2021.

Naš dragi Perke...

LJ
Ljudeman
19:15 23.06.2021.

Da su dvojica bila na možda bi zabio nogom…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije