Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEMU TO?

VIDEO Jokić i supruga pogođeni tijekom proslave NBA naslova. Srpski majstor dobio bocom u glavu

Screenshot twitter
16.06.2023.
u 08:47

Ružan incident dogodio se na proslavi NBA titule u Denveru

Momčad Denver Nuggetsa u utorak je osvojila prvi NBA naslov u povijesti pobijedivši Miami 4:1 u finalnoj seriji. Luda proslava uslijedila je nakon utakmice, a pravi spektakl bio je predviđen za četvrtak i slavljeničku paradu. Međutim, dogodio se ružan incident na proslavi naslov NBA prvaka Denver Nuggetsa

Na meti napadača našli su se sprski košarkaški as Nikola Jokić te njegova supruga Natalija. Supruga je pogođena limenkom u glavu i to dok je u naručju držala njihovo dijete, a bocom u glavu je dobio i Nikola nakon čega je bijesno gestikulirao prema gomili. 

GALERIJA Jokić vodio Denver do pobjede i prvog naslova

1/5

Stotine tisuća navijača dočekalo je košarkaše Denvera koji su osvojili prvi NBA naslov u povijesti, u jednom trenutku proslava se otela konntroli jer su se neki navijači željeli popesti na vatrogasno vozilo u kojem su bili košarkaši, a nedugo zatim pogođena je Jokićeva supruga Natalija. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon što mu je doletjela plastična boca, Jokić je mirno sjedio s obitelji i suigračima, a njegovim potezom je pokazao da mu nije jasno čemu ovakav primitivizam. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije