Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na društvenim mrežama

Jokićeva supruga je beba s fotografije snimljene za vrijeme Oluje?

Večernje novosti
Foto: Screenshot twitter
15.06.2023.
u 19:19

Obzirom da na terenu nije dozvoljeno nositi vjenčani prsten, Jokić ga prije svake utakmice zaveže na tenisicu. Kazao je kako tada ima osjećaj da je obitelj uistinu uz njega

Nikola Jokić pokazao je u ovoj sezoni svu svoju igračku sposobnost i s Denverom došao do titule prvaka NBA. Međutim, osim njegove igračke strane, oči javnosti uprte su i u njegov privatni života, a osobito su oduševljeni suprugom Natalijom koja je s kćeri Ognjenom pratila svaku utakmicu s tribina.

Samozatajna žena koja ne voli pažnju javnosti, o Nataliji nije puno toga poznato, osim da je sa svojim roditeljima kao djevojčica tijekom Oluje otišla iz Hrvatske. Na društvenim mrežama pojavila se naslovnica Večernjih novosti iz 1995. na kojoj je navodno upravo Natalija u naručju svoje majke Danice.

Odnedavno društvenim mrežama kruži i snimka u kojoj Jokić objašnjava svoj ritual koji je skrenuo pozornost publike. Naime, obzirom da na terenu nije dozvoljeno nositi vjenčani prsten, Jokić ga prije svake utakmice zaveže na tenisicu i objasnio kako, kada ima prsten, osjeća da je obitelj uz njega.

VEZANI ČLANCI:

Jokići su zajedno od školskih dana, a u braku od 2020. Njihova je kćer stara dvije godine, a Nikola ju opisuje kao najvažniji dio svoga života. U SAD-u postali su miljenici publike.

VIDEO Koeman ljutit na kritičare: 'Što ste očekivali? Da ćemo stjerati u kut treću reprezentaciju svijeta?!'

 
 
 

Komentara 9

ČA
Čapa
20:13 15.06.2023.

svaki dan je neki članak o Jokiću..košarkašu i državljaninu susjedne zemlje...ne znam kakve on ima veze sa hr kad se već danima vrti u medijima.a evo Ivana Dodiga koji je 3 put osvojio Roland Garros ste spomenuli jedanput, dvaput, triput...

KO
komentant
20:08 15.06.2023.

A za čega je to u ovom trenutku važno. mogli ste o vrhunskom košarkašu ili možda, hm, to je bio otac i čača mu u vrijeme rata? znamo po ovome da su ošli ća 95 g

BO
boom
20:53 15.06.2023.

Znači odgojili je neprijatelji hrvatske države iz koje su otišli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije