Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Partizan poveo u finalu ABA lige protiv najvećeg rivala Crvene zvezde

Beograd: Košarkaška utakmica između Crvene zvezde i Partizana odigrana je u Štark areni
Dusan Milenkovic
13.06.2023.
u 23:30

Druga utakmica finalne serije igra se u četvrtak, a domaćin je ponovno Partizan. Prvak će postati momčad koja prva ostvari tri pobjede

U prvom susretu finalne serije regionalne ABA lige košarkaši Partizana su kao domaćini pobijedili Crvenu zvezdu 88-80 (29-21, 27-15, 17-25, 15-19).Veliki korak prema vodstvu 1-0 u finalu Partizan je napravio u prvom poluvremenu te je na odmor domaćin otišao s velikom prednošću od dvadeset poena, 56-36.

U nastavku je Crvena zvezda zaprijetila. Tri i pol minute prije kraja došla je na minus od samo šest poena (77-83), u zadnjoj minuti i na minus od pet koševa, ali pravu šansu za veliki preokret nije imala.

Zach Leday je bio najbolji igrač Partizana s 24 poena i pet skokova, dok je Kevin Punter ubacio 19 uz četiri skoka. Kod Crvene zvezde je Ognjen Dobrić postigao 17 koševa uz šest skokova i četiri asistencije, dok je Facundo Campazzo ubacio 15 poena uz 10 asistencija.

Druga utakmica finalne serije igra se u četvrtak, a domaćin je ponovno Partizan. Prvak će postati momčad koja prva ostvari tri pobjede.

VEZANI ČLANCI:

ABA liga, finalna serija (prva utakmica):

Partizan - Crvena zvezda 88-80

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije