Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ PRVAKA

VIDEO Jokić oduševio svijet onim što je radio dok je Denver slavio povijesni naslov

NBA: Finals-Miami Heat at Denver Nuggets
Foto: Kyle Terada/REUTERS
1/5
13.06.2023.
u 08:19

Prvo je došao do svakog od igrača Miamija i čestitao im na dobroj igri. Tek kada je to napravio, krenuo je slaviti prvi naslov Denvera u povijesti

Denver Nuggetsi na domaćem su terenu u petoj utakmici došli do pobjede nad Miami Heatom i tako postali NBA prvaci. S rezultatom 94:89, Denver je slavio s ukupnih 4:1. 

MVP titulu finalne serije dobio je Denverov Nikola Jokić koji je utakmicu završio s učinkom od 28 koševa i 16 skokova te je tako odveo Nuggetse do prve NBA titule u povijesti. Kod Miami Heata najbolji je bio Jimmy Butler koji je upisao 21 poen, tri skoka i pet asistencija.

A nakon što je utakmica završila, Jokić je oduševio svojim ponašanjem. Krenulo je slavlje Denvera, no srpski se košarkaš nije pridružio suigračima.

Prvo je došao do svakog od igrača Miamija i čestitao im na dobroj igri. Tek kada je to napravio, krenuo je slaviti prvi naslov Denvera u povijesti.

Komentara 5

Avatar mikioni
mikioni
22:44 13.06.2023.

Ova vijest ce itekako uticati na to da nocas bolje zaspim.

Avatar redington
redington
14:12 13.06.2023.

Pridružio se Evropskim velikanima košarke u NBA, poput Dirka Novickog, Pau Gasola, Vlade Divca, Predraga Stojakovića, Arvidasa Sabonisa, Tonija Kukoča... Izostavio sam Dražena Petrovića, jer on je ipak jako kratko bio košarkaš NBA lige i nije ostavio nekog dubljeg traga, a kakav je inače košarkaš bio ne treba mnogo govoriti.

OL
oLo
10:52 13.06.2023.

Najbolji igrač Amerike., najbolji Europljanin u Americi ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije