Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ PRVAKA
Povratak na članak

VIDEO Jokić oduševio svijet onim što je radio dok je Denver slavio povijesni naslov

Prvo je došao do svakog od igrača Miamija i čestitao im na dobroj igri. Tek kada je to napravio, krenuo je slaviti prvi naslov Denvera u povijesti

Komentari 5

Avatar mikioni
mikioni
22:44 13.06.2023.

Ova vijest ce itekako uticati na to da nocas bolje zaspim.

VL
Avatar redington
redington
14:12 13.06.2023.

Pridružio se Evropskim velikanima košarke u NBA, poput Dirka Novickog, Pau Gasola, Vlade Divca, Predraga Stojakovića, Arvidasa Sabonisa, Tonija Kukoča... Izostavio sam Dražena Petrovića, jer on je ipak jako kratko bio košarkaš NBA lige i nije ostavio nekog dubljeg traga, a kakav je inače košarkaš bio ne treba mnogo govoriti.

VL
OL
oLo
10:52 13.06.2023.

Najbolji igrač Amerike., najbolji Europljanin u Americi ikad.

VL
CR
CroVukovar
11:35 13.06.2023.

Lupetanje u beskonačnost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.