Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFANZIVNI DUO

VIDEO Urnebesna snimka Gvardiola i Sose širi se internetom: 'Debilu, pukla mi je ruka'

Foto: Screenshot: TikTok
1/4
16.12.2022.
u 19:52

Riječ je o konferenciji za medije iz prošle godine, kada su vatreni pobjedom protiv Rusije izborili nastup na Mundijalu. Sosa se preplašio zbog rane na ruci, a Gvardiol pokušao shvatiti što se događa.

Hrvatska reprezentacija sutra će u 16 sati protiv Maroka igrati za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Iako Dalić nije mnogo mijenjao sastav tijekom turnira, očekuje se da će to učiniti prije susreta za broncu. U prvih 11 dosad su igrali stoper Joško Gvardiol i lijevi bek Borna Sosa.

Upravo se spomenuti dvojac nalazi na snimci koja se proširila društvenom mrežom TikTok. Sosa se na konferenciji za novinare preplašio zbog rane na desnoj ruci. Sve se dogodilo još prošle godine, nakon što su vatreni pobijedili Rusiju te izborili SP.

>> Vatreni trenirali s Mandžukićem uoči utakmice s Marokom

- Debilu, pukla mi je ruka - rekao je Gvardiolu. 

- Što ti je, kako? - odgovorio mu je.

@t1m3traveler 😬🤣❤ . . #foryoupage #foryoup #fypage #fyp #viral #gvardiol #sosa #hns #croatiateam #hrvatska #funnyvideos #surprise #thebestduo ♬ original sound - Livi💙

- Pukla mi je vena, neki k**** mi je pukao - kazao je Sosa. 

Jasno, na kraju je riječ bila o lažnoj uzbuni. Ostaje za vidjeti hoće li dvojac igrati protiv Marokanaca. Gvardiol je bio na injekcijama, ali potvrdio da će biti spreman, dok je Sosa u jednom dijelu turnira bio virozan

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 17

Avatar Peaky_Blinders
Peaky_Blinders
22:37 16.12.2022.

Ajmo po broncu!!

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
22:38 16.12.2022.

Ajmo Hrvatska.

HH
Hrvoje Hrk !!
05:26 17.12.2022.

Eto meni je bas smijesno..i dovra jr i velika stvar ta njihova komunikacija..znači da sve štima u kolektivu kad jedan drugom tako moze reći i nema ljutnje jer ko i na poslu ako ti kolegu mozes sterat u onu stvar i nazvat ga e majmune ajmo po kave i on se ne naljuti to je pravi i zdravi kolektiv na poslu jer nema cici mici da moras pazit kome buš kaj reko..tako da bravo dečki a i još ste mladi tako da fora ste ispali 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije