Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED CUP

VIDEO Đoković nakon pet godina izgubio u Australiji, nisu mu dali medicinski time-out

Novak Djokovic file photo
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/4
03.01.2024.
u 17:20

Australija će u polufinalu igrati protiv Poljske koja je izbacila Kinu s 3:0. Bodove su Poljskoj osigurali prva tenisačica svijeta Iga Swiatek pobjedom 6:2, 6:3 protiv Qinwen Zhang i Hubert Hurkacz koji je sa 6:3, 6:4 svladao Zhizhen Zhanga

Teniska reprezentacija Srbije ispala je s United Cupa u Australiji. Tome je uvelike pomogao neočekivani poraz Novaka Đokovića od domaćeg igrača Alexa De Minaura. To mu je prvi poraz u Australiji od 2018. godine.

De Minaur je slavio protiv Đokovića s dva puta po 6:4. No, prvi tenisač svijeta imao je problema s ozljedom lakta desne ruke.

GALERIJA Alcaraz porazio Đokovića i osvojio svoj prvi Wimbledon

Novak Djokovic file photo
1/56

U prvom setu Đoković nije dobio medicinski time-out koji mu je trebao i tražio je objašnjenje od fizioterapeuta. Budući da je Đoković izašao na teren s istom ozljedom koju je zadobio u utorak, činilo se da nema pravo na službeni medicinski time-out. Ali Novak je tvrdio da se ishod popravio prije meča protiv De Minaura i da se samo pogoršalo kada je počeo igrati. Na kraju nije dobio time-aut što se nimalo nije svidjelo srpskom tenisaču. Video pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Australija će u polufinalu igrati protiv Poljske koja je izbacila Kinu s 3:0. Bodove su Poljskoj osigurali prva tenisačica svijeta Iga Swiatek pobjedom 6:2, 6:3 protiv Qinwen Zhang i Hubert Hurkacz koji je sa 6:3, 6:4 svladao Zhizhen Zhanga. 

 Francuska se pak plasirala u četvrtfinale nakon što je u Sydneyu pobijedila Italiju s 3:0. 

VIDEO Đoković poludio i opet urlao na Ivaniševića. Hrvatska legenda psovala je zbog njegovih kritika

 
 
 

Komentara 2

CR
crocro
19:48 03.01.2024.

Zar misli da će doživotno biti nenadmašan i kada ga i tada netko pobjedi, to bi opet bila nepravda.

ST
Startrack
17:35 03.01.2024.

Ima li iko u Kineza dase ne preziva Zhang.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije