Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR TOMISLAVA PAŠKVALINA

VIDEO Čestitke momcima i Splitu na velikom rezultatu! Bilo je teško, imperativ je bio jako velik

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Grčka - Hrvatska
Marko Lukunic/PIXSELL
03.09.2022.
u 09:59

Dvostruki olimpijski pobjednik te svjetski prvak i europski doprvak prokomentirao je prolazak Barakuda u četvrtfinale.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija je u uzbudljivom susretu remizirala s olimpijskim doprvacima Grčkom (5:5) i tako osigurala plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva

Utakmicu koja se igrala pred 9000 navijača, za Večernji list je prokomentirao naš stručnjak Tomislav Paškvalin.

 

- 'Ajmo lijepo svi čestitati našim momcima na velikom rezultatu koji nas je odveo u četvrtfinale. Jako je teško bilo jednoj mladoj ekipi dobiti pozitivan rezultat. Treba naglasiti, bravo momci i bravo Split! Bravo publici koja je dala dodatnu energiju, bravo momci i bravo stožeru. Idemo si čestitati i skupiti se protiv Nizozemske koja ne bi trebala biti problem. - rekao je Paškvalin u svojoj analizi utakmice. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije