Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI CILJ OSTVAREN

Tucak otkrio čime nije zadovoljan: Ovako nećemo moći dalje

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Hrvatska - Gr?ka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
02.09.2022.
u 21:50

- Obrana je bila odlična s Bijačem na čelu koji je branio fenomenalno. Napad ćemo morati poboljšati jer ovako nećemo moći - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je 5:5 s Grčkom u Spaladium Areni te tako izborila prvo mjesto u skupini B te izravan plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva.

- Užasno teška utakmica, bili smo napadački ispod svake razine, tražili neka rješenja koja su bila sasvim drugačija od onoga što smo se dogovorili... Dosta grešaka u napadu, ali bilo je bitno izvući utakmicu. Dvije četvrtine nismo zabili gol i tu se gubi povjerenje. No, zahvaljujući srcu i želji osvojili smo ovaj bod. Obrana je bila odlična s Bijačem na čelu koji je branio fenomenalno. Napad ćemo morati poboljšati jer ovako nećemo moći - rekao je izbornik Ivica Tucak.

U četvrtfinalu nam slijedi bolji iz susreta Nizozemske i Gruzije.

- Prvi cilj smo ostvarili, sada imamo tri slobodna dana i idemo dalje. Koga god da dobijemo, očekujem da ćemo pobijediti pred svojim navijačima.

Jedan od junaka bio je vratar Marko Bijač koji je izjavio:

- Nastavili smo dobar obrambeni niz. Bili smo još bolji, ali nismo uspijevali pronaći odgovor na obranu Grčke. Možemo biti zadovoljni, prvi dio turnira je iza nas, ostvarili smo ono što smo željeli.

>> Pogledajte razgovor s Dubravkom Šimencom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije