Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Pala prosidba u Spaladium Areni! Gruzijski golman pokraj bazena zaprosio djevojku

Screenshot Sportklub
02.09.2022.
u 14:02

Gruzija je veliku prednost napravila već u prvoj četvrtini koju je odnijela na svoju stranu s velikih 5:1, a do kraja susreta se većinom igralo gol za gol.

U utakmici trećeg kola skupine A na Europskom prvenstvu u vaterpolu u Splitu susreli su se Gruzija i Slovačka

Bio je to dvoboj koji odlučuje o putniku u osminu finala natjecanja, odnosno borba za treće mjesto u skupini (iza Italije i Crne Gore). Gruzijci su u tome bili uspješniji i slavili su 16:11. 

Gruzija je veliku prednost napravila već u prvoj četvrtini koju je odnijela na svoju stranu s velikih 5:1, a do kraja susreta se većinom igralo gol za gol.

Po završetku susreta, dok su vaterpolisti izlazili iz bazena, golman Gruzije Irakli Razmadze uzeo je buket cvijeća i odnio svojoj djevojci na tribinu. Ona ga je zagrlila i mislila je da je došao proslaviti pobjedu i plasman u osminu finala s njom. Međutim, on je u tom trenutku kleknuo i zaprosio ju na oduševljenje malobrojnih gledatelja u splitskoj Spaladium Areni.

Iz njihovih pokreta bilo je jasno da je djevojka odgovorila "da", ali onda je i službeni spiker popratio dogašaj i objavio svima u dvorani.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije