Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA HAJDUK

Veliki preokret u slučaju Vušković, Fabrizio Romano otkrio njegov novi klub

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
10.09.2023.
u 19:19

Vušković je izgleda odlučio prihvatiti ponudu Tottenhama unatoč interesu još pet velikih klubova. Navodno su osobni uvjeti već dogovoreni, a klubovi trenutno finaliziraju dokumentaciju oko transfera.

Mladi branič Hajduka Luka Vušković (16) blizu je prelaska u engleski klub Tottenham. Prema talijanskom stručnjaku za transfere Fabriziju Romanu, Vušković je na pragu prelaska u Tottenham nakon što mu je klub predstavio projekt za njegov daljnji razvoj. 

Vušković je izgleda odlučio prihvatiti ponudu Tottenhama unatoč interesu još pet velikih klubova. Navodno su osobni uvjeti već dogovoreni, a klubovi trenutno finaliziraju dokumentaciju oko transfera.

“Tottenham je vrlo blizu potpisa talentiranog hrvatskog stopera Luke Vuškovića. Nakon što su mu predstavili projekt namijenjen njegovom daljnjem razvoju, Vušković želi samo u Spurse, unatoč interesu još pet velikih klubova. Osobni uvjeti su dogovoreni, a klubovi finaliziraju dokumentaciju oko transfera”, navodi se u izvještaju Romana koji je vijest potkrijepio i svojom poznatom krilaticom ‘Here we go’, koja obično znači da će transfer zbilja biti završen.

Prijelazni rok je završen što znači da, ako su klubovi postigli dogovor, Vušković bi u Hajduku ostao barem do zime. Inače, pisalo se da je mladi branič vrlo blizu prelaska u PSG.

 
Ključne riječi

Komentara 4

BJ
bjmaro
22:18 10.09.2023.

Ne prodaju se maloljetnici . Jadno da ne može jadnije . Tinejdžeru želim sve najbolje i neka ga čuva dragi Bog

RE
RedTree
20:20 10.09.2023.

Jedan od tri top talenta mlađih od 18 godina u Europi. Momčino, sretno i svaki dan daji sve od sebe i uvijek radi na sebi. I dokaz Hajduku koliko kvalitete ima u tim mladim momcima, koje treba više gurati ii razvijati. Pukštas, Sigur, Prpić su već pokazali kvalitet i potencijal a drugi su tu. Samo tako nastaviti raditi i gurati ih.

Avatar southman
southman
07:33 11.09.2023.

Sretno dečko. I neka te ozljede mimoiđu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije