Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVIĐANJA

Kladionice objavile nove kvote na prvaka Hrvatske. Evo tko je favorit za osvajanje HNL-a

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
09.09.2023.
u 17:50

Bijeli su bili izjednačeni što se tiče kvota u trenutku kada su imali 11 bodova viška u odnosu na Dinamo, ali sada je situacija bitno drugačija

Aktualni prvak Dinamo prije početka sezone bio je veliki favorit za novu obranu naslova prvaka Hrvatske, ali obzirom na slab početak Hajduk je bio jedno vrijeme izjednačen po šansama da će nakon dugo vremena vratiti titulu u vitrine na Poljudu. Tijekom razdoblja u kojem je Hajduk imao 11 bodova prednosti uz dvije utakmice više u odnosu na plave, bio je izjednačen s Dinamom prema kladionicama.

Međutim, nakon domaćeg poraza Hajduka od Istre 1961 u sudačkoj nadoknadi i preokreta Dinama u Osijeku na Opus Areni, koeficijent na Dinamo je pao na 1.75, a na Hajduk skočio na 2.30. Kladionice trenutno još više vjeruju Dinamu koji je u finišu prijelaznog roka vratio legendarnog kapetana Arijana Ademija iz Kine te zadržao prvog napadača Brunu Petkovića.

VEZANI ČLANCI:

Iako Hajduk ima pet bodova prednosti uz utakmicu više, Dinamo je još veći favorit pa je na njegovu titulu sad koeficijent 1.65, a na Hajduk 2.50. Prevedeno, maksimirska momčad ima oko 60 posto šansi za osvajanje naslova, dok Hajduka ima nešto manje od 40 posto šansi da će uspjeti srušiti Dinamo.

Osijek i Rijeka su u ovoj utrci autsajderi prema kladionicama te su im dodjelile ogromne koeficijente od 15.00. 

Komentara 8

NI
niko63
18:47 09.09.2023.

5 bodova prednosti uz utakmicu manje, samo ste zaboravili reći da je prvenstvo tek počelo a blitvari već proslavili naslov prvaka.

SU
Surigrad
18:41 09.09.2023.

Ove kvote su realne i na kraju prvenstva Dinamo biti novi stari prvak

EJ
ejStef
19:07 09.09.2023.

Dinamova uprava je totalno podbacila i ponaša se diletantski, tako da ne čudi što su toliko porasle šanse Hajduka za titulu od prije početka prvenstva... Vidjet ćemo da li je dovođenje Jakirovića i ostanak (za sada) Petkovića dovoljno. Već će nam utakmica u Splitu malo razbistriti situaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije