Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI REPREZENTATIVCI

Vatreni pokazali veliko srce! Daju svoje nove dresove kako bi pomogli djeci bez roditelja

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
21.09.2022.
u 18:18

Upravo te dresove koje vatreni budu nosili na susretu s Danskom, navijači će moći kupiti na aukciji. Po završetku utakmice svaki će igrač potpisati svoj dres s utakmice, čime će dresovi uistinu postati jedinstveni dio sportske povijesti.

Nogometaše hrvatske reprezentacije sutra očekuje pretposljednji dvoboj skupine A elitne skupine Lige nacija protiv Danske na Maksimiru.

U ovom dvoboju obje momčadi pretendiraju na prvo mjesto u skupini. Danska je trenutno prva s devet bodova, a Hrvatska ima dva manje.

Osim toga, Hrvatska će u ovom susretu premijerno nositi nove dresove i cijelu opremu, pripremljenu za Svjetsko prvenstvo. Četiri godine nakon finala u Rusiji, ovo izmijenjeno, modernizirano izdanje tradicionalnih hrvatskih kvadratića već je privuklo pažnju zaljubljenika u nogometne dresove diljem svijeta.

>> Prisjetite se kako dresovi izgledaju

Upravo te dresove koje vatreni budu nosili na susretu s Danskom, navijači će moći kupiti na aukciji. Po završetku utakmice svaki će igrač potpisati svoj dres s utakmice, čime će dresovi uistinu postati jedinstveni dio sportske povijesti.

Sredstva prikupljena od svakog dresa namijenjena su Vatrenom srcu, humanitarnoj zakladi koju su osnovali hrvatski reprezentativci. Zaklada Vatreno srce radi sjajan posao: podržava rad dječjih bolnica te osigurava životno važne stipendije za mlade ljude na početku svojih karijera i njihove šanse za svijetlu budućnost, kroz program pod nazivom Korak u život.

Aukcija započinje u trenutku prvog sučevog zvižduka na utakmici, u 20:45 sati, i traje do 2. listopada. Navijači će imati priliku dati svoju ponudu za dres dok njihovi junaci još uvijek nose taj dres na terenu. U aukciju se možete uključiti OVDJE.

>> Pogledajte i video: Nogometne legende okupile se na Hvaru i odigrale utakmicu s djecom

Standings provided by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije