Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD SISTEMA

Uzdrmani Medveščak objavio loše vijesti o svojoj budućnosti

Medveščak
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
30.01.2019.
u 08:58

Medveščak neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige.

Medveščak neće sudjelovati u međurundi EBEL-a, objavio je naš klub na službenioj stranici.

"Medveščak neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige. Ova odluka uslijedila je nakon sjednice Glavne skupštine Lige u Salzburgu.
 
Nekoliko čimbenika dovelo je do ove odluke; dostupnost Doma sportova, koji ne bi bio dostupan za drugu polovicu kvalifikacijskog kruga, što je još više otežalo planiranje odigravanja domaćih utakmica. Situacija s igračima je također bila faktor koji je bio važan pri donošenju odluke.


 
Zajdničkom odlukom Kluba i Lige, odlučeno je da je u redu za sve uključene ako Medveščak ne sudjeluje u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje.
 
Medveščak zahvaljuje svojim navijačima na podršci koju su ove sezone pružili u Erste Bank Eishockey Ligi te za podršku momčadi kroz teško razdoblje proteklih nekoliko mjeseci. 
 
Navijači su pokazali svoju ljubav prema hokeju i momčadi na nevjerojatan način i klub im na tome neizmjerno zahvaljuje.

 
Medveščak svoju će posljednju domaću utakmicu u EBEL sezoni 2018./2019. odigrati u nedjelju, 3.veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma", stoji u priopćenju Medveščaka.

Podsjećamo, Medveščak se nalazi u velikim financijskim problemima i muči se sa slaganjem momčadi. Zbog toga u posljednje vrijeme upisuje teške poraze.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
09:49 30.01.2019.

Tako se sve zavrsi kad se nešto umjetno stvori kad tad se uruši.Tko se sjeća ženskih odbojkašica Dubrovnika koji su zahvaljujući ruskinjama postale prvakinje Europe.Otisle ruskinje otišla odbojka iz Dubrovnika.Vaterpolo klub Jug traje vječno jer ima temelje i ljubav mladih dubrovčana odakle se crpi kvaliteta.

Avatar Sokol
Sokol
09:28 30.01.2019.

Bilo je samo pitanje vremena kada će sve puknuti kao balon. Pa na tim utakmicama je redovito bilo 2/3 gledatelja koji nisu znali osnovna pravila hokeja

CA
canon60
10:05 30.01.2019.

Nije svaka privatizacija dobra. Eto došao EU Hercegovac Markota uložio neke novce, maknuo Gojanovića u stranu, mislio izvući korist iz svega, dao ovlast Foxu koji je sve sjebo i nakraju svi podvili repove,povukli novce i nestali za dan. Treba graduu klizalište sa tribinama za max. 2500 gledatelja i razvoj mladih pa gdje igrali da igrali nek dolaze ljudi koji vole hokej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije