Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI NAVIJAČA

Unatoč pobjedi, vlada nezadovoljstvo: Čačić nije taj, dovedite pravog trenera

Dinamo se u Skoplju plasirao u 3. pretkolo Lige prvaka
Luka Stanzl/PIXSELL
26.07.2022.
u 23:33

Puno je navijača plavih koji smatraju kako Ante Čačić treba odstupiti s mjesta šefa stručnog stožera...

Zagebački Dinamo je slavio u uzvratu drugog pretkola u Skoplju protiv Shkupija minimalnih 0:1 i tako osiguran plasman u iduću fazu kvalifikacija za Ligu prvaka. Iako su bili bolji protivnik i s više izrazitih šansi, navijači i dio javnosti nije zadovoljan Antom Čačićem kao trenerom plavih.

To su i dobrim dijelom pokazali na klupskoj Facebook stranici svojim komentarima poslije dvoboja. 

- Na stranu pobjeda. Mene zanima zašto kažnjava Drmića? Ne dati mu niti minutu u ovoj tekmi, a čovjek do sada u svakoj utakmici zabio gol otkad je došao u Dinamo. Na Tolića je zaboravio? Baturini tek toliko par minuta da ispuni kvotu? Super za pobjedu ali ovo je srednja žalost - piše jedan navijač. 

- Čačić nije pravi trener za Dinamo. Ljubičić mu i dalje igra na poziciji koja nije njegova umjesto da ga iskoristi tamo gdje je najbolji. Ali vrh svega je Petkovićevo driblanje golmana, daj više dovedite pravog trenera. - smatra drugi simpatizer Dinama. 

- Dovoljno govori situacija kada Čačić stoji na liniji i trazi suca da sudi kraj protiv Shkupia. Jadno. Čeka se 80 minuta da se napravi promjena, a ima pravo na pet izmjena. Svaka čast Shkupiju odigrali su obje tekme lavovski i bili su odlični. Nemaju se kaj sramiti. Nadam se da naši neće imati ovakve muhe protiv ostalih. Ademiju kapa dolje tko će drugi nego kapetan. - mišljenje je trećeg navijača. 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 16

FR
freeshooter
23:46 26.07.2022.

Ovo do sada je izgledalo loše, prvenstveno jer su pojedinci loši, i to glavni pojedinci, daleko od forme...najviše trpimo radi veznog reda, Mišić spor i igra uglavnom loptom prema nazad, Ademi još nije u kondiciji i formi, Ivanušec baš loš...a Ljubičića koji je dobar, žrtvuje za beka...a treba pod hitno dići igru, ili neka igra, jaka nam klupa, dečki će dati sve od sebe...no vjerujem da ćemo već protiv Ludogoreca biti oni pravi i moćni plavi lavovi...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
07:20 27.07.2022.

Panika tkzv navijaca u stvarnosti neprijatelja Dinama, jer Dinamo ide naprid, pobjeđuje, zarađuje novce. Upute im dolaze iz poljuda i vrha hnsa. Ante je iskusan trener, triba znat tempirano objeđivat s velikim brojem igrača. Svaka mu čast. Mrzitelji Dinama sa svojim nalogodavcima racunajuci i dasovica i junacija su tu da pokusaju na sve nacine razbiti Dinamo, svaki uspjeh pretvoriti u neuspjeh a svojim nalogodavcima iz poljuda svaki neuspjeh pretvoriti u uspjeh. Ali ne ide im baš kako su zamislili, idemo Dinamo idemo Ante

BI
billynik
06:33 27.07.2022.

Pa nije Dinamo Hajduk da navijači smjenjuju trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije