Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVIMA NAJMANJE 4 MIL. €

Dinamo je osigurao europsku jesen, a evo što treba napraviti za plasman u Ligu prvaka

Druga utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka FC Shkupi 1927 - GNK Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/17
26.07.2022.
u 22:59

Dinamo je izborio najmanje natjecanje u skupini Konferencijske lige, trećeg razreda europskih natjecanja. Plasman u skupinu Konferencijske lige Dinamu bi osigurao 4,2 milijuna eura.

Dinamo je večeras u Skoplju slavio protiv Shkupija i prošao u treće pretkolo Lige prvaka. Tamo će igrati protiv bugarskog prvaka Ludogoreca.

Plavima je slavlje protiv Shkupija važno i zbog toga što su osigurali jesen u Europi. Naime, Dinamo je izborio najmanje natjecanje u skupini Konferencijske lige, trećeg razreda europskih natjecanja. Plasman u skupinu Konferencijske lige Dinamu bi osigurao 4,2 milijuna eura.

No, jasno je da Dinamo želi napraviti nešto više, po mogućnosti se plasirati u skupinu Lige prvaka. Za to prvo treba izbaciti Ludogorec, a onda proći i u posljednjem kolu kvalifikacija Lige prvaka. Ako Dinamo ispadne od Ludogoreca, tada ga čeka playoff kvalifikacija za Europsku ligu. A ako i tu ispadne, igrat će u skupini Konferencijske lige.

>> Pogledajte i razgovor s Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bud Humski
Bud Humski
00:01 27.07.2022.

Hah... svi mi znamo bolje od aktualnih trenera! I ja bih tu dosta promijenio, i ne samo u Dinamu. Ali nazalost, nemam bas nekih ponuda za trenerski posao...

BL
blekpanther
23:27 26.07.2022.

Baš čudan ovaj Dinamov neznalica, “nezna izgubit”

DU
Deleted user
08:56 27.07.2022.

a da stavimo junacija i dasovica za trenera dinama, sve znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije