Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER KOJI JE ODJEKNUO

Udovičić je najveći sportski poslijeratni transfer

'16.09.2010., prostorije vaterpolskog kluba Mladost na Savi, Zagreb - Srpski reprezentativac i najbolji igrac upravo zavrsenog Europskog prvenstva u Zagrebu Vanja Udovicic potpisao je jednogodisnji ug
'Goran Stanzl/PIXSELL'
17.09.2010.
u 10:28

Transfer kapetana vaterpolske reprezentacije Srbije i najboljeg igrača Europskog prvenstva Vanje Udovičića u Mladost najveći je poslijeratni sportski transfer iz Srbije u Hrvatsku.

I do sada je bilo nogometaša koji su takvom odlukom izazivali pozornost javnosti, ali Udovičić je nadmašio sve. U nogometu je najzvučnije ime bio vratar Dragan Žilić koji je obranama osvojio navijače Rijeke, a bio je reprezentativac SiCG. Za Inter je igrao Srđan Pecelj.

U košarci je iz Crvene zvezde u KK Zagreb došao Aleksej Nešović, no nije se dugo zadržao, a za Zabok je igrao brat proslavljenog plivača Milorada Čavića – Danijel.

Nekoliko je transfera bilo u rukometu – Adrijana Budimir bila je velika zvijezda reprezentacije SiCG kad je došla u Podravku, u kojoj je igrala i Ana Đokić. Zagrebaši su jednog ljeta doveli Alema Toskića, Crnogorca koji i danas igra za Srbiju.

Zagreb tako polako skuplja karizmatične beogradske zvijezde – veliku popularnost u Beogradu uživa i glumica Katarina Radivojević koja sada također radi u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:07 15.10.2010.

Iz srpskih medija: Vanja Udovičić: Sjajno sam primljen u Zagrebu Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno – kaže vaterpolista Mladosti pred subotnji prijateljski meč sa Partizanom na Banjici VATERPOLISTI Partizana Rajfajzen i Mladosti podsetili su na nekaka stara vremena, kada su se zajedno pripremali za najvažnije evropske mečeve. - Kako su me primili, kako sam se snašao? Baš onako kako ste pročitali u hrvatskim medijima. Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno - kaže Vanja Udovičić. ps: i treba tako, neka nam dolaze pravi ljudi i vrhunski sportaši...pitajte djevojke po ZG, kako već obožavaju VANJU KRALJA...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije