Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KROS

Učenici i studenti - svi na Bundek!

Kros SN
Željko Lukunić/Pixsell
07.04.2011.
u 14:55

Zagrebački će Bundek 17. travnja ponovno biti mjesto održavanja krosa koji za učenike i studente organiziraju Hrvatski atletski savez i Redakcija Sportskih novosti, rečeno je na konferenciji za novinare u prostorijama Sportskih novosti.

Natjecatelji će se na 28. Studena Krosu Sportskih novosti pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa utrkivati od 10 do 13.15h na 1000, 1500 i 2000m, ovisno o dobi i spolu. Organizatori očekuju manji odaziv zbog teškog financijskog stanja u Hrvatskoj.

- U posljednje vrijeme bilo je 3 do 5 tisuća sudionika, a ove godine ćemo biti zadovoljni ako ih bude preko 3 tisuće - rekao je direktor Sportskih novosti Janko Goleš. Naglasio je da će pokušati pomoći najudaljenijim školama da dođu u Zagreb.

Najboljim natjecateljima i momčadima medalje i pokale uručivat će vrhunski sportaši poput Zorana Primorca i hokejaša, a svi sudionici dobit će majice, sendvič i napitak.

Učenicima će ova utrka biti dio državnog prvenstva, dok se studenti natječu u sklopu prvenstva Zagrebačkoga sveučilišta, ali i, po novome, otvorenog državnog prvenstva.

- Imamo dosta upita ove godine, bilo iz Zadra, Osijeka ili okolice Zagreba, sa željom da i ovaj naš studentski dio preraste u državno prvenstvo. Mi smo, naravno, to otvorili pa će moći sudjelovati i studenti izvan Zagreba - rekao je Mladen Sedar, predsjednik Zagrebačkog studentskog športskog saveza.

Prijave se primaju do 12. travnja putem elektronske ili obične pošte, faksom i osobno, no oni koji zakasne moći će se prijaviti i na sam dan događaja, sve dok se podaci o zdravlju i statusu natjecatelja tehnički stignu unijeti u računalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije