Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne igra derbi

Trener Intera zbog nedostatka profesionalnosti izbacio Brozovića iz momčadi!

Marcelo Brozović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
17.09.2016.
u 21:26

Ivan Perišić oporavio se od ozljede i on konkurira za derbi s Juventusom.

Marcelo Brozović ne konkurira za sutrašnji derbi Intera i Juventusa, vijest je koja je odjeknula talijanskim medijima. Iako hrvatski nogometaš nije ozlijeđen i nema nikakvih problema, trener Frank de Boer odlučio ga je izbaciti iz momčadi koja konkurira za sutrašnji veliki derbi.

Kako piše Gazzetta, razlog tome je nedostatak profesionalnosti hrvatskog reprezentativca, ali još uvijek se ne zna o čemu se točno radi, iako su postojali neki napisi da je napustio trening.

- Nije na meni da objašnjavam zbog čega ga neće biti u momčadi. ja sam kriva osoba za dati odgovor na to pitanje. Marcelo nikada nije stvarao probleme i nije otišao s treninga dok on nije završio, rekao je Brozovićev agent Miroslav Bičanić.

Moguće je da se to odnosi na lošu predstavu koju je Brozović pružio u domaćem porazu od Hapoela u Europskoj ligi, nakon čega ga je trener javno kritizirao.

- Uvjeren sam da je Marcelo Brozović htio dati sve od sebe, ali isto tako i da može puno bolje. U ovoj utakmici nije dao sve od sebe, kazao je De Boer.

Dodajmo da se Ivan Perišić oporavio od ozljede i on konkurira za derbi s Juventusom.

Momčad Intera za Juventusa:

Handanović, Carrizo, Berni; Ranocchia, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao, Miangue; Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri; Palacio, Icardi, Jovetić, Biabiany, Eder, Perišić, Candrev

Komentara 9

NE
Nemanadimak
21:50 17.09.2016.

De Boer je nikakav trener. Kritizira Brozovica a vecina igraca na terenu su mu nule i onda izvadi najboljeg igraca. Nece de Boer docekati bozic u Interu.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:36 17.09.2016.

ni slovo V od večitog derbija na kojem ponovo makljaža i šta sve ne.. baš me razočarao V.L. da ne objavi ovu dobru vijest

DG
damir.geo
23:07 17.09.2016.

Inter je jednostavno slab. Lose su kupovali i emaju dobru ekipu. De Boer proziva Brozovica i svaljuje krivnju na njega ali na kraju je on taj koji ce letiti iz Intera jer je lakse promijeniti trenera nego naci 5-6 dobrihh igraca koji ce Inter vratiti u vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije