Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Toronto slavio u Washingtonu

Toronto
Foto: Reuters/Pixsell
14.10.2018.
u 12:02

Washington je u 25. minuti vodio 2-1 uz pogotke Chandlera Stephensona i Jevgenija Kuznjecova, a dvaput se u ulozi asistenta našao Alex Ovječkin.

Hokejaši Toronta svladali su sa 4-2 aktualne NHL prvake na njihovom ledu u Washingtonu i tako postali prva momčad u novoj sezoni koja je stigla do dvoznamenkastog broja bodova. 

Washington je u 25. minuti vodio 2-1 uz pogotke Chandlera Stephensona i Jevgenija Kuznjecova, a dvaput se u ulozi asistenta našao Alex Ovječkin. Do 39. minute jedini pogodak za goste postigao je Kasperi Kapanen, a potom se u strijelce upisao i Par Lindholm za izjednačenje na 2-2.

U posljednjoj trećin gostujući vratar Frederik Andersen zaključao je svoja vrata i završio dvoboj sa 25 obrana, a Josh Leivo u 47. minuti i Auston Matthews u 59. minuti postigli su pogotke za petu ovosezonsku pobjedu Toronta u šest nastupa. U svih šest nastupa Matthews se našao u ulozi strijelca i asistenta te je jedan od najzaslužnijih za odličan start Maple Leafsa.

Najuvjerljivije pobjede večeri ostvarili su Boston i Tampa Bay, koji su sa po 8-2 pred svojim navijačima svladali Detroit, odnosno Columbus. Bruinse je do pobjede u TD Gardenu svojim drugim 'hat-trickom' u karijeri predvodio Čeh David Pastrnak. Hokejaši Tampa Baya su četiri od osam pogodaka protiv Blue Jacketsa postigli iz situacija s igračem više. Dvostruki strijelac bio je Brayden Point koji je jednom i asistirao, dok je J. T. Miller dvaput bio asistent, a jednom postigao pogodak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije