Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđen

Težak udarac za Srbiju: Uoči Eurobasketa ostala bez važnog igrača

17.08.2017.
u 15:45

Srbija je jedan od favorita za naslov, a igrat će u skupini D u Istanbulu protiv Turske, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Latvije.

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica zbog ozljede koljena neće igrati na Eurobasketu, koji se održava od 31. kolovoza do 17. rujna. 

Unatoč ozljedi Raduljice, srbijanski izbornik Aleksandar Đorđević još uvijek ima dovoljno potencijala na centarskoj poziciji, budući da su u kadru reprezentacije Boban Marjanović (Detroit Pistons), Ognjen Kuzmić (prešao iz Crvene zvezde u Real Madrid) i Vladimir Štimac (Bešiktaš).

Srbija je jedan od favorita za naslov, a igrat će u skupini D u Istanbulu protiv Turske, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Latvije. U nokaut fazu, odnosno u osminu finala, idu po četiri najbolje momčadi iz svake od četiriju skupina.

Komentara 5

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
19:24 17.08.2017.

Evo veselja u hr.

NV
NV
17:43 17.08.2017.

Možda sreća. Za nas.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:57 17.08.2017.

ovo je tezi udarac za VL a ne za srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije