Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Hezonja i društvo uvjerljivom pobjedom krenuli po obranu europskog naslova

storyeditor/2024-02-09/Hezonja.jpg
REUTERS
24.04.2024.
u 03:00

U drugom dvoboju igranom u utorak Panathinaikos je iznenađujuće izgubio na svom terenu od Maccabija sa 87-91

Branitelji naslova europskog prvaka, košarkaši madridskog Reala poveli sa 1-0 u pobjedama protiv Baskonije u četvrtfinalu doigravanja ovosezonskog izdanja Eurolige svladavši ih na svom parketu sa 90-74.

Madrižani su u potpunosti dominirali dvobojem pa se u strijelce upisalo čak 11 igrača, a najefikasniji je bio Džanan Musa sa 16 ubačaja. Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u pobjedi je sudjelovao sa 9 koševa (šut za dva 0-2, trica 3-4) te po jednim skokom i osvojenom loptom za 14:18 minuta provedenih na parketu. U sastavu gostiju Markus Howard je ubacio 15.

U drugom dvoboju igranom u utorak Panathinaikos je iznenađujuće izgubio na svom terenu od Maccabija sa 87-91. Bonze Colson je ubacio 18 za goste, a Mathias Lessort 22 za domaće.

Ova dva para svoje druge utakmice igrat će u četvrtak opet u Madridu i Ateni, a plasman na završni turnir koji će se igrati u Berlinu izborit će sastavi koji prvi ostvare po tri pobjede.

Preostala dva četvrtfinalna para, Monaco - Fenerbahce i Barcelona - Olympiacos, svoje će prve susrete igrati u srijedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije