Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Prelijepa Antonija Mišura napravila veliku promjenu u životu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
16.08.2017.
u 12:20

Svojom je ljepotom privukla pozornost svjetskih medija, a NBA košarkaš Nate Robinson rekao je da je ona "najljepša žena koja je ikada obukla tenisice".

Jedna od najljepših sportašica svijeta, Antonija Sandrić (djevojački Mišura) ima novi klub. U novoj sezoni igrat će u poljskom CCC Polkowice, objavio je klub na Facebook stranici.

Šibenčanka, 29-godišnjakinja, prošlu je sezonu odradila u španjolskoj Guernici . Prije je igrala u Vidici Dalmostan, Jollyju, francuskom Toulouseu i turskom Caniku.

1/12

Svojom je ljepotom privukla pozornost svjetskih medija, a NBA košarkaš Nate Robinson rekao je da je ona "najljepša žena koja je ikada obukla tenisice".

Komentara 37

AM
Axis Mundi
13:09 16.08.2017.

da me se krivo ne shvati, ali učinit ću jedan "iskorak" - naime, je li moguće napisati ijedan makar kratki članak o njoj, ali i ne samo o njoj, a da se ne spominje vanvremena, svemirska i nezapamćena ljepota? oči imamo, zašto novinar mora naglašavati nešto što je samo po sebi vidljivo, a koliko je netko lijep il' nije da ipak ostavite čitateljima na prosudbu? zašto je važno isticati koliko je netko lijep i to činiti stalno, u svakom tekstu, poput papagaja? koji je cilj? je li jedina ženska vrijednost koliko je lijepa? mršava ili debela? zašto je to važno?

DU
duxnacije
13:07 16.08.2017.

O ukusima se neraspravlja, no što je preljepo je preljepo!!!

DU
Deleted user
12:30 16.08.2017.

po ljepoti i držanju možemo zaključiti da nema antifašističke gene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije