Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIO CONTE

Talijan udario po čelnicima engleskog nogometa: Sve su odlučili unaprijed i trošili nam vrijeme

Reuters
24.12.2021.
u 22:03

Koronavirusom su zaraženi brojni igrači i osoblje momčadi, pa je od 12. prosinca odgođeno 12 utakmica u Premier lige, jer klubovi nisu mogli osigurati barem 14 igrača da bi se odigrala utakmica.

Trener Tottenhama Antonio Conte izjavio da je sastanak vodstva Premier lige sa trenerima i kapetanima momčadi u vezi rasporeda utakmica izgledao kao da razgovarate sa zidom. 

Sastanak je održan u četvrtak, ali Liga je ostala pri tome da raspored utakmica ostane isti.

- Moram biti iskren, bio je to sastanak na kome smo pokušali razgovarati, neki treneri su pokušali da otvore diskusiju i pitaju za rješenja. No, meni se čini da je sve već bilo odlučeno. Sudarili smo se sa zidom i zbog toga ne želim ulaziti u diskusiju - kazao je Conte.

Na upit da li je to bio gubitak vremena, Conte je odgovorio.

- Mislim da jeste. Kada imate zid ispred sebe možete pitati i govoriti što želite, ali odluka je već donijeta.

Koronavirusom su zaraženi brojni igrači i osoblje momčadi, pa je od 12. prosinca odgođeno 12 utakmica u Premier lige, jer klubovi nisu mogli osigurati barem 14 igrača da bi se odigrala utakmica. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije