Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRŠTE KOMPLIMENTI

Svjetski mediji oduševljeni Hrvatskom i Modrićem: 'Kleknite pred Luku i molite ga da nikada ne ode!'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/148
15.06.2023.
u 07:15

Najpoznatiji portali slave našeg kapetana i reprezentaciju te smatraju kako moramo uzeti neko zlato

 Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen je igračem utakmice u kojoj su "Vatreni" nakon produžetka pobijedili Nizozemsku i izborili plasman u finale Lige nacija. Vatreni su nakon dva produžetka slavili s 3.2 pogocima Kramarića, Pašalića, Petkovića i Modrića. 

- Odigrali smo briljantnu utakmicu, baš kakvu smo željeli. Možda ne u prvih 20 minuta, ali nakon toga smo bili sve bolji i bolji - kazao je Modrić.

Hrvatski kapetan je naglasio kako se "Vatreni" nisu bojali nakon što je domaćin vodio na poluvremenu.

- Nismo se bojali, ali istina je da neki trenuci mogu okrenuti utakmicu u drugom smjeru, pogotovo onaj pogodak na kraju regularnog vremena. Jako smo dobro reagirali i cijela je momčad odigrala sjajnu utakmicu.

Modrić je dodao kako brončane sa posljednjeg svjetskog prvenstva nije slomio niti pogodak primljen u sudačkoj nadoknadi.

- Šteta što smo primili gol u posljednjoj minuti, ali smo u produžecima opet pokazali karakte - naglasio je.

Najpoznatiji svjetski mediji skidaju kapu Luki Modriću i našoj reprezentaciji nakon nove sjajne partije. 

- Ako ti Luka kaže da se digneš kad gubiš, to napraviš. Ako on u 93. minuti pritišće Frenkieja De Jonga, pritišćeš ga i ti. Ako u 116. minuti zabije penal za finale, padneš na koljena i moliš ga da nikad ne ode. Ni s terena, ni iz Reala, ni iz reprezentacije Hrvatske. Dalićevi igrači preživjeli su 120 minuta rata - piše španjolska Marca u tekstu pod naslovom 'Modriću nema kraja'.

GALERIJA Čudesna Hrvatska srušila Nizozemsku i plasirala se u finale Lige nacija

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/147

- Iako je to samo Liga nacija, ova hrvatska generacija stvarno zaslužuje osvojiti zlato, pa makar u tom natjecanju. Hrvati su nevjerojatni u zadnjih osam godina za zemlju od samo tri milijuna stanovnika. Lako je zaboraviti da je broj njihovog stanovništva manji od irskog, a usprkos tome su uzeli svjetsko srebro i broncu, a sada im je zajamčeno najmanje srebro u Ligi nacij - smatra britanski BBC.

VEZANI ČLANCI:

Njemački Bild o utakmici piše pod naslovom: 'Hrvatska je pobijedila u krvavom krimi-trileru', dok francuski L'Equipe piše u sličnom tonu i slavi 'projektil Brune Petkovića'.

Komentara 11

CH
Chicano
08:05 15.06.2023.

Kad se umirovi bit će to teško za nas, užasno teško. Tko može zamjenit ovakvog igrača. Maestralan je i gušt ga je gledat.

SA
SamoIstinaaa
08:22 15.06.2023.

nema šta , covjek preš‘o igricu

Avatar southman
southman
08:46 15.06.2023.

Prosto je nevjerojatno kako Modric a i Brozovic "rastu " kako utakmica odmiče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije