Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred svih

Srpski mediji klanjaju se Dinamu: Zagrepčani su stvorili carstvo i najviše napravili za balkanski nogomet

Mislav Oršić zabio je prvi gol u Ligi prvaka u sezoni 2022./2023.
Slavko Midzor/PIXSELL
11.01.2023.
u 08:55

Hrvatski prvak postao je jugoistočna inačica Porta, portugalskog velikana koji je postao sinomim za dobre transfere

Medii iz regije u nevjerici su ispratili transfer Mislava Oršića u engleski Southampton, svi se pitanju kako je hrvatski prvak uspio zaraditi čak osam milijuna eura od igrača koji ima 30 godina. Već godinama je Dinamo ispred svih regionalnih klubova, što se tiče rezultata i pogotovo prodaje igrača. 

- Dok srpski klubovi „izvoze“ sve mlađe igrače, zagrebački Dinamo okreće novce i od prodaje 30-godišnjeg nogometaša - naslov je srpskog portala Danas uz komentar:

- Zagrebački Dinamo nikada nije bio (vice)prvak Evrope, kao Crvena zvezda i Partizan, ali čini najviše za balkanski nogomet u ovom stoljeću. U svakom smislu, pa i u transfer politici. Dok srpski velikani prodaju sve mlađe igrače, neretko bez debija za seniorske postave, Modri dokazuju da na europskom tržištu ima mjesta i za njihove kolege u poznijim godinama. Poput Mislava Oršića koji je prošao liječničke preglede u Southamptonu i u 30. godini će potpisati ugovor sa „fenjerašem“ engleske Premier lige, od čega će koristi imati i on i Dinamo.

- KAKO JE DINAMO ZAGREB NAPRAVIO CARSTVO: Više od 10 godina OGROMNIH transfera, a sad prodao i 30-GODIŠNJAKA u Englesku! - u šoku je Mondo

- Nažalost, koliko je zagrebački Dinamo ispred naša dva najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, ne govori samo činjenica da su njihovi igrači sudjelovali u ‘rušenju’ Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, već i po tržišnoj vrijednosti tri velikana iz bivše nam zemlje - pišu ostali srpski mediji.

 

 

 

Komentara 11

DE
Demigodessnixie
12:14 11.01.2023.

Jos da shvatimo sto je to "balkanski" nogomet, kakve veze ima sa Zagrebom i zasto su Srbijanci pokupovali medije u Hrvatskoj

BL
blokiraniJoza
11:58 11.01.2023.

Kak možete pisat da se srpskski mediji klanjaju Dinamu? Pa vi svako malo pišete nekaj loše njemu.

ZO
zoranos
10:07 11.01.2023.

Krivo - mi nemamo nikakve veze sa Balkanom, možda samo dijelom po mentalitetu! Tak da ono - nula bodova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije