Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI REZULTATIMA

Navijači Saintsa željeli su i dobili Oršića, ali još više zagovaraju odlazak jedne osobe

Crystal Palace v Southampton - Emirates FA Cup - Third Round - Selhurst Park
Foto: Kieran Cleeves/PRESS ASSOCIATION
1/3
10.01.2023.
u 10:28

Jones je prethodno u dva navrata vodio Luton Town, a tijekom 2019. bio trener Stoke Cityja. Najveći dio igračke karijere proveo je u Brightonu, u kojem je kratko obnašao funkciju tzv. caretakera, odnosno privremenog trenera.

Nogometaši Southamptona za pobjedu u prvenstvu ne znaju još od 19. listopada, kada su minimalnim rezultatom na gostovanju u 12. kolu Premier lige slavili nad Bournemouthom. Prije tri su dana u FA kupu s 2:1 pobijedili Crystal Palace i okončali dugi niz bez pobjede protiv prvoligaša, ali fokus im je i dalje na prvenstvu, gdje drže posljednje 20. mjesto sa skromnih 12 bodova. 

>> Hrvatica ima ozbiljnu konkurenciju, lijepu nogometašicu Agatu: Voljela bih igrati s Marković

Kako bi riješili svoje probleme i pokušali pobjeći iz zone ispadanja, doveli su Mislava Oršića (30), a očekuje se još nekoliko zvučnih imena kroz zimski prijelazni rok. Međutim, navijači smatraju da bi klub zapravo najviše dobio odlaskom jednog čovjeka. Riječ je o treneru, Velšaninu Nathanu Jonesu (49), koji zasad ne uspijeva preokrenuti situaciju u kakvoj su se Saintsi našli još tijekom manadata Ralpha Hasenhüttla.

Iako je stigao tek prije dva mjeseca, neki od njih pitaju se što Jones još uvijek radi u klubu, jer je u ligi izgubio sve četiri utakmice. Uz Palace, dobio je samo trećeligaša Lincoln City (2:1) u EFL kupu. Traže da ga uprava smjeni i dovode novo lice koje će konačno prekinuti njihovu krizu. 

Jones je prethodno u dva navrata vodio Luton Town, a tijekom 2019. bio trener Stoke Cityja. Najveći dio igračke karijere proveo je u Brightonu, u kojem je kratko obnašao funkciju tzv. caretakera, odnosno privremenog trenera. 

Southampton sutra od 21 sat u Liga kupu igra protiv Manchester Cityja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije