Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ništa

Oršić ipak neće debitirati protiv Cityja, trener: 'Uz dužno poštovanje, nije on navikao na taj intenzitet'

Foto: Matt Watson
1/7
08.01.2023.
u 14:45

- Moramo biti oprezni s njim, ne smijemo ga samo baciti u vatru da izgori i da od njega ne dobijemo ništa - rekao je trener Jones.

Mislav Oršić novi je igrač engleskog Southamptona i sa zanimanjem čekamo njegovu prvu utakmicu za novi klub. No, još se ne zna kada će se to dogoditi. Iako je doveden kao pojačanje koje će pomoći Southamptonu u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu (trenutačno su posljednji) zasad trener Nathan Jones ne planirao odmah u vatru baciti našeg reprezentativca, vjerovali smo da će zaigrati već 11. siječnja u Liga kupu protiv Manchester Cityja, ali to se izgleda neće dogoditi.

- To bi možda ipak bilo malo prerano. Njegova zadnja utakmica bila je na SP-u i u njoj je zabio pobjednički gol. Nakon toga je dobio malo odmora. Uz dužno poštovanje, intenzitet Premier lige ili utakmica protiv Manchester Cityja ipak je znatno drukčiji od onog na kojeg je Oršić navikao. Moramo biti oprezni s njim, ne smijemo ga samo baciti u vatru da izgori i da od njega ne dobijemo ništa - rekao je Jones.

Ključne riječi

Komentara 7

BE
bernard1234
15:22 08.01.2023.

moga je izabrat bar nekog prvoligasa..

KA
kažemja
15:15 08.01.2023.

Sretno Orša ,nadam se da imaš klauzulu da možeš napustiti klub ako ispadne u drugu ligu jer trenutno Southampton mi ne izgleda baš dobro.

SE
Senior2
19:36 08.01.2023.

E moj Oršiću jel tebi to trebalio. Trener posljednje plasiranog kluba kaže za igrača koji je rušio vodeće engleske klubove da nije navikao na takav intenzitet. Ha, ha, ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije