Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred svih
Povratak na članak

Srpski mediji klanjaju se Dinamu: Zagrepčani su stvorili carstvo i najviše napravili za balkanski nogomet

Hrvatski prvak postao je jugoistočna inačica Porta, portugalskog velikana koji je postao sinomim za dobre transfere

Komentari 11

DE
Demigodessnixie
12:14 11.01.2023.

Jos da shvatimo sto je to "balkanski" nogomet, kakve veze ima sa Zagrebom i zasto su Srbijanci pokupovali medije u Hrvatskoj

VL
BL
blokiraniJoza
11:58 11.01.2023.

Kak možete pisat da se srpskski mediji klanjaju Dinamu? Pa vi svako malo pišete nekaj loše njemu.

VL
ZO
zoranos
10:07 11.01.2023.

Krivo - mi nemamo nikakve veze sa Balkanom, možda samo dijelom po mentalitetu! Tak da ono - nula bodova!

VL
ML
mladenov
09:30 11.01.2023.

Previše laźnih informacija

VL
DU
Deleted user
11:14 11.01.2023.

Ljerka draga, Zagreb je središte Skandinavije, to se uči još u Prirodi i društvu u nižim razredima kad se uči o zavičaju !

VL
SV
sven222
10:37 11.01.2023.

Nisu oni u Beogradu imali Bandića koji je financirao Dinamo sa oko pola milijarde kuna i tako su počeli uspon poslije proglašenja stečaja..da nije Bandić dao prvu financijsku injekciju ništa ne bi bilo.. sa tim novcima su pokupovali sve što je vrijedilo u hrvatskoj dok ostali klubovi su bili bez novaca..to je ono pitanje odakle ti i kako si zaradio prvi milion..lako je provjeriti na stranicama grada i gradskih (monopolisti) poduzeća koji su se morali reklamirati na stadionu!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.