Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA BOLJA

Srbi nezadovoljni u Splitu pa zagrmili: Ovo je nehumano!

Hrvatska Srbija vaterpolo
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/8
18.02.2018.
u 12:28

- Izvlačili smo se i čupali protiv jednog protivnika kojeg je uvijek lijepo pobijediti - rekao je Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je sjajnu utakmicu u Splitu i velikim preokretom pobijedila Srbiju s 9:7 (2:3,3:1,3:1,1:2) u 4. kolu Europa Kupa.

Ključno razdoblje bilo je u drugoj i trećoj četvrtini kada je Hrvatska od zaostatka 4:2, došla do 8:5 te Srbiju ostavila bez gola 12 minuta.

- Čestitke momcima, mislim da smo prikazali fantastičnu borbenost. Bilo je pogrešaka, igrači su umorni i opterećeni igrama i u prvenstvu i reprezentaciji - rekao je izbornik Ivica Tucak pa dodao:

- No, izvlačili smo se i čupali protiv jednog protivnika kojeg je uvijek lijepo pobijediti.

Vaterpolisti Srbije kao glavni razlog poraza označili su loš raspored te su prozvali organizatore.

- Tri utakmice u 24 sata. Nehumano. Dok je bilo snage, bilo je i igre - rekao je srpski vaterpolisti Miloš Ćuk.

Inače, Hrvatska je danas odigrala i posljednju utakmicu Europa Kupa, sa 16:5 (5:0,4:1,4:2,3:2) pobijedili smo Maltu uz četiri gola Vrlića, tri Lončara, po dva su zabili Fatović, Zović i Joković, a jednom su se u strijelce upisali Bušlje, Šetka i Benić.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar poljicanin
poljicanin
14:13 18.02.2018.

Ne razumijem zašto se dozvoljavaju komentari accounta sa četničkim likovima?VL DA LI JE VAMA TO NORMALNO???Da ja ili bilo tko drugi stavi lik poglavnika odmah bi nas isključili. Jel vas četnici financiraju?

IL
ilijan
13:02 18.02.2018.

Bravo Hrvatska! Jesmo ih potopili! 🇭🇷

NV
NV
12:39 18.02.2018.

,,Zagrmili,, neverojatan kretenski naslov. Ja mislio šta se dogodilo a ono ništa. Kazali da im ne odgovara gust raspored. Nisu omalovažavali pobjedu Hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije