Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Srbi u deliriju: Na ovo smo svi čekali

Srbija Kostarika
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
17.06.2018.
u 17:53

- Ovaj gol mi je svakako jedan od najdražih u karijeri. Ovo je gol koji smo svi u Srbiji čekali, za koji smo se pripremali. Danas sam ja imao sreću da budem strijelac, ali čekaju nas još dvije utakmice - rekao je strijelac Kolarov.

Nogometaši Srbije u susretu 1. kola E skupine SP-a u su u Samari svladali Kostariku sa 1:0. Srbija je do pobjede došla u 56. minuti iz prekida. Branič Aleksandar Kolarov je iz slobodnog udarca sa 25 metara odlično pogodio "rašlje".

- Ovaj gol mi je svakako jedan od najdražih u karijeri. Ovo je gol koji smo svi u Srbiji čekali, za koji smo se pripremali. Danas sam ja imao sreću da budem strijelac, ali emocije treba držati po strani. Čekaju nas još dvije utakmice - rekao je strijelac Kolarov.

Srbija Kostarika
1/9

Izbornik Srbije Mladen Krstajić je dodao:

- Ovo je sigurno vrlo bitna pobjeda jer sada imamo potreban mir uoči susreta sa Švicarskom. Kostariku moramo što prije zaboraviti, nije to bila igra za pamćenje, ali računa se samo rezultat. Ozračje u ekipi je sjajno.

Izbornik Kostarike Oscar Ramirez je izjavio: 

- Nismo igrali kao u kvalifikacijama, izgubili smo formu i ovo nije bilo dobro izdanje Kostarike. Sad će nam dosita biti jako teško dostići osminu finala, ali se sigurno nećemo predati.

Komentara 30

Avatar rubinet
rubinet
22:18 17.06.2018.

brlja je tekla u potocima

Avatar Jug3
Jug3
18:13 17.06.2018.

Svaka cast Srbija !!!

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
23:21 17.06.2018.

Naprijed susjedi, pa da se nađemo u 1/4 finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije