Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenički do jutra

Vatrene u Šumskoj rapsodiji čekalo veliko i i slatko iznenađenje

Hrvatska Nigerija Kalinjingrad
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
17.06.2018.
u 16:04

Slavlje je nastavljeno u našoj bazi Šumskoj rapsodiji, a nadamo se da će tako biti i nakon utakmica koje slijede

Vatreni su uspješno preskočili prvu prepreku na SP-u. Hrvatska nogometna reprezentacija u Kalinjingradu je pobijedila Nigeriju s 2:0.

Dalićevi izabranici ostvarili su prvi cilj u Rusiji i nakon dvadeset godina izborili pobjedu na otvaranju svjetske smotre.

Hrvatska Nigerija Kalinjingrad
1/14

Nakon što su proslavili trijumf reprezentacija je krenula u svoj kamp u Iličevo, mjesto udaljeno 60 km od St. Peterburga. U ranim jutarnjim satima čekala ih je velika torta.

Slavlje je nastavljeno u našoj bazi Šumskoj rapsodiji, a nadamo se da će tako biti i nakon utakmica koje slijede, prvo u četvrtak 21. lipnja protiv Argentine, a onda i u utorak 26. lipnja protiv Islanda.

Komentara 2

DJ
djobu68
16:36 17.06.2018.

Ovo me ostavilo bez teksta

OD
otac_domovine
23:50 17.06.2018.

Na torti je prvo bijelo polje. To moze znaciti samo jedno: Rusi su ustase. Ocekujem Hrvoja Klasica, Matu Kapovica i njihovu ljepsu polovicu Radu Boric sutra u prosvjedu ored ruskim veleposlanstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije