Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će reći livi?

Sprema se veliki preokret s Livakovićevim transferom? U priču se uključio još jedan klub

Livaković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
29.07.2023.
u 22:30

No, izgleda kako bi u tom poslu moglo doći do preokreta jer sa svojim su se planovima umiješali Španjolci.U priču je ušao španjolski prvoligaš Almeria.

Vratar Dinama Dominik Livaković tijekom ljetnog prijelaznog roka, iako i dalje predano brani mrežu kluba iz Maksimira ima spakiranu prtljagu jer sve je izglednije da će se ostvariti njegov najavljivani transfer. Za vratara iz Zadra još zimus od Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je Hrvatska osvojila brončanu medalju postoji interes.

Najkonkretniji su, prema pisanju medija, do sada bili Turci, točnije Fenerbahče. Klub je ponudio deset milijuna eura i navodno samo se čeka da dođe pravi trenutak za odlazak iz Dinama kako bi odletio u Tursku i finalizirao taj posao.

No, izgleda kako bi u tom poslu moglo doći do preokreta jer sa svojim su se planovima umiješali Španjolci.U priču je ušao španjolski prvoligaš Almeria.

Kako javlja Matteo Moretto, novinar španjolskog Releva, Almeria se javila Dinamu s upitom o tome koliko bi morala platiti za Livakovića. Ostaje za vidjeti tek što će Almeria učiniti s tom informacijom.

Ključne riječi

Komentara 10

DM
drago.miota
23:00 29.07.2023.

koliko ste ga puta več prodali a on i dalje u Dinamu

KR
Krolo
07:19 30.07.2023.

Jel se zna koji to klub u Europi još nije dao ponudu za Liveka? i zašto??

JU
jujo1
10:32 30.07.2023.

Ja ga nebi prodao ispod 100000000 Eura.Pa on je bio po meni najbolji golman na svjetskom prvenstvu.Neka si nadju boljega od njega zelim im svu srecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije