Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naši rukometaši jučer održali trening u Porsche dvorani

Špoljarić umjesto Dominikovića

sp-vori-txt.jpg
import
19.01.2007.
u 00:34

Naši rukometaši jučer su održali prvi trening u Porsche dvorani gdje će u subotu igrati protiv Maroka prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Lino Červar je na treningu imao 19 igrača. Bilo je nekako prazno bez dvometraša Dominikovića.

- Na treningu smo se samo malo razgibali. Nakon onakvog slijetanja to nam je i te kako trebalo - rekao je Lino Červar, izbornik reprezentacije. Tehnički sastanak održat će se u u subotu ujutro i tada će Červar izdiktirati 16 imena koja će imati pravo nastupa u prvom krugu. - Naravno da se još nisam odlučio. To ću napraviti u subotu. Danas u 15 sati imamo trening na kojem ćemo malo uvježbavati za susret s Marokom - rekao je Červar.

Najveći problem izbornika je kako sada u kratkom vremenu uigrati obranu bez ključnog igrača Dominikovića. - Najbliži da ga zamijeni je Denis Špoljarić. Uostalom, on je sjajno igrao obranu kad smo osvojili svjetsko zlato u Portugalu. On će biti centarhalf u obrani 5-1, a može pomoći i u 3-2-1. Ako ćemo igrati 6-0, onda je u kombinacijama i visoki Anušić - istaknuo je Červar. Prije naše reprezentacije trenirali su Korejci.

- Vidim da su doveli i Choa. Sad je to i te kako opasna reprezentacija s kojom ćemo imati velikih problema. No, idemo korak po korak. Prvo je na redu Maroko - zaključio je Červar.


Nikad gore slijetanje

Naši reprezentativci mogu se pohvaliti da su jedni od rijetkih koji su jučer sletjeli u Njemačku baš u vrijeme orkanskog nevremena zbog kojeg su neke zračne luke bile i zatvorene. - Kako se zrakoplov tresao. Takvo što nikad nitko od nas nije doživio, a letimo godinama. Ne, nije bilo nimalo ugodno. Dobro da nekom nije pozlilo - rekao je Dragan Jerković, naš vratar. Turbulencije u zraku najgore je podnio Slavko Goluža, pomoćni trener. Kad je izašao iz aviona, bio je blijed, a izgledao je poput nekoga tko je dva sata žestoko trenirao. (dm)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije