Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitamo

Splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić na Uskrs otkrio najljepše vijesti: Postat će otac!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u Splitu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.04.2023.
u 12:26

Uz objavu videozapisa napisao je: "Easter spells out beauty, the rare beauty of new life " odnsno "Uskrs pokazuje ljepotu, vrijednu i rijetku ljepotu novoga života"

Splitski vaterpolisti i hrvatski reprezentativac Jerko Marinić Kragić ovoga je Uskrsa na svom Instagramu podijelio radosnu vijest. Postat će otac. I to djevojčice. Otkrio je to svojim pratiteljima na Instagramu kada je podijelio videozapis sa "gender reveal" partyja odnosno zabave u kojoj se otkriva spol bebe.

Na sunčanoj terasi prijatelji i obitelj su pogađali je li riječ o djevojčici ili dječaku, a na kraju je Jerko s partnericom probušio balon i nastalo je oduševljenje kada su krenuli letjeti rozi konfefi što znači da će prinova u obitelji biti djevojčica.

Tko je Jerko Marinić Kragić? Igrač je splitskog Jadrana i ima 32 godine, a bio je dio skandala prije šest godina kada je uhićen za vrijeme nogometnog Eura 2016. Tada je na utakmici protiv Češke došlo do velike bakljade iz dijela publike gdje su bili hrvatski navijači. Utakmica je prekinuta, većina uhićenih navijača bili su pripadnici splitske Torcide, a među njima se našao i tada 25-godišnji Jerko.

>> VIDEO: Oženio se djevojkom koja izgleda kao njegova kćer: 'Ljudi me nazivaju bolesnim, ali nije me briga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije