Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Jadran je otpuhnuo Primorje. Jug premoćno dobio Mladost u Gružu

Dubrovnik: Utakmica polufinala doigravanja Hrvatske lige između vaterpolista Jug Adriatic osiguranje i Mladosti
Grgo Jelavic/PIXSELL
01.04.2023.
u 22:34

Odigrane su prve polufinalne utakmice vaterpolskog doigravanja za prvaka

Splitski je Jadran otpuhnuo riječko Primorje (14:6), a nije puno bolje prošla niti zagrebačka Mladost u drugom polufinalnom paru doigravanja za hrvatskog vaterpolskog prvaka, na gostovanju kod dubrovačkog Juga AO. Gospari su u Gružu pobijedili u prvoj utakmici s 13:6 (5:1, 3:1, 2:3, 3:1) i jasno naznačili u kojem će smjeru ići rasplet i u ovom drugom polufinalu.

Trener Mladosti Zoran Bajić poželio je prije utakmice što izjednačenije otvaranje, zatvaranje Jugovih protunapada i da njegova momčad ne prima lake golove, ali ništa od toga nije dobio. Zapravo bilo je sve - obrnuto.

Domaćin je uraganski otvorio utakmicu, napravivši vodstvo od 6:1, nakon čega je Bajić bio prisiljen napraviti rokadu vratara: Jurlinu je zamijenio Sunarom, ali ni to nije puno pomoglo. Na poluvremenu je već bilo 8:2 za jugaše i pobjednik je praktično bio odlučen.
Četiri pogotka za jugaše postigao je Žuvela (uz 12 obrana ponovno odličnog Popadića), a strijelci za Mladost bili su: Rakovac (2), Mijić (2), Elez i Jelača.

Jugaši kažu da ove sezone više ne žele vidjeti Mladost u svom Gružu, što znači (igra se na dvije pobjede) da će ići na pobjedu i u uzvratnom dvoboju u Zagrebu 7. travnja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije