Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJNI IZBORNIK

Srpski mediji pišu da će Ratko Rudić preuzeti Novi Beograd. Oglasio se legendarni trener

Šibenik: FINA Svjetska liga, skupina B, 6. kolo, Hrvatska - Nizozemska
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.04.2023.
u 22:30

Kaotično stanje vlada u srpskom vaterpolskom klubu, a tamošnje novine prizivaju hrvatskog trenera na klupu

Iako je puno uložio u momčad, VK Novi Beograd nije polučio odgovarajuće rezultate. Izgubljen je i naslov Regionalne lige i to na domaćem bazenu, trener Živko Gocić izbacio je iz momčadi srbijanskog reprezentativca Dušana Mandića, a sad Mandić i još neki igrači od prvog čovjeka kluba Aleksandra Šapića traže da smijeni Gocića.

Tragom tog kaosa, u nekim srbijanskim medijima pojavila se informacija da će Gocića zamijeniti Ratko Rudić (74), no naš proslavljeni trener odlučno opovrgava takvu mogućnost:

– Ne znam ništa o tome, možda je to prvoaprilska šala, ha-ha... Ja sam svoje kao trener završio – kaže Rudić

Ovotjedna runda vaterpolske Lige prvaka donosi nove izazove za naše predstavnike Jug AO i Jadran. Dubrovčani večeras u 19 sati (Sportklub 3) dočekuju mađarski Ferencvaros (FTC), a Splićani u srijedu (16) gostuju kod Dinama iz Tbilisija. Dugotrajno putešestvije jadranaša trebalo bi završiti njihovom pobjedom i novim bodovima, a kakvi su izgledi jugaša da slave u svom Gružu?

Osokoljeni posljednjim uspjesima, gospari se nadaju da bi danas Mađarima mogli uzvratiti za budimpeštanski poraz u prvom dijelu (7:9) i tako doći do važnih bodova koji bi ih učvrstili na četvrtome mjestu.

- Imamo težak raspored do kraja sezone, ali idemo korak po korak. Nedostaje nam ta jedna pobjeda u Ligi prvaka, ali vjerujem da ćemo se na kraju ipak plasirati na završni turnir u Beogradu. Pobjeda protiv Ferencvarosa bila bi veliki korak na tom putu - kaže Jugov trener Vjeko Kobešćak

Komentara 1

SL
slučajnismrad
22:46 04.04.2023.

Neki imbecili imaju mokre snove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije