Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNI RIVALI

Splitski huligani uspjeli nešto nezamislivo - ujediniti Zvezdu i Partizan

10.02.2019.
u 15:14

"Bezuvjetna podrška sportu, bezuvjetna podrška prijateljstvima bez obzira na vjeru, boju kože ili boju dresa. Bezuvjetna podrška svim dobronamjernim, razumnim i racionalnim ljudima koji u ovakvim slučajevima ipak ne staju na stranu 'svojih'"

Napad na vaterpoliste Crvene zvezde jučer u Splitu ujedinio je vječne beogradske rivale Partizan i Zvezdu. Naime, Partizan je preko društvenih mreža poslao poruku Zvezdi u kojoj stoji:

"Želimo vaterpolistima Zvezde da se što prije oporave i zaborave na brutalne napade u Splitu. Bezuvjetna podrška sportu, bezuvjetna podrška prijateljstvima bez obzira na vjeru, boju kože ili boju dresa. Bezuvjetna podrška svim dobronamjernim, razumnim i racionalnim ljudima koji u ovakvim slučajevima ipak ne staju na stranu 'svojih', već prate ono ljudsko u sebi i spremni su se izdignuti iznad nacionalizama ili bilo kakvih drugih poriva koji potiču iz usijanih glava."

Podsjećamo, splitska policija danas je priopćila da je u nedjelju ujutro u službene prostorije privela trojicu muškaraca koje dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom napadača i dalje traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres. 

Ključne riječi

Komentara 42

GE
genex
15:33 10.02.2019.

pa to nije ništa novo.odavno mi znamo da između njih nema razlike već im je mržnja prema hrvatima kohezioni faktor.

DU
Deleted user
15:24 10.02.2019.

Nima Splita do Splita to govorim ja

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
15:43 10.02.2019.

Zašto mi uopće igramo tu regionalnu vaterpolsku ligu, zašto sami sebe uvlačimo u probleme, zašto ne igramo regionalnu vaterpolsku ligu (ako već ne možemo bez takvih liga) sa mađarskim, talijanskim i slovenskim klubovima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije