Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA REAKCIJA

Policija privela trojicu zbog napada na zvezdaše, kod jednog pronađen ukradeni dres

Split
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
10.02.2019.
u 10:20

"Policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres."

Splitska policija priopćila je kako je u nedjelju ujutro u službene prostorije privela trojicu muškaraca koje dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom napadača i dalje traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres.

U subotu u Splitu oko 13 sati na prepunoj rivi napadnuta su tri strana državljanina, vaterpolisti Crvene zvezde koji su došli na utakmicu s Mornarom koja je poslije toga otkazana. 

Napala su ih petorica huligana, nakon čega su dvojica vaterpolista pobjegla, a treći, poslije se ispostavilo golman Aleksandro Kralj, zadobio je nekoliko udaraca i spasio se skokom u more. Policija navodi kako su napadnuti 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, te da je odmah po zaprimanju dojave policija započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate. 

- Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljnjem tijeku odnosno dovršetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvijestiti javnost – poručila je glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.
 

Ključne riječi

Komentara 99

MA
Marvin
10:30 10.02.2019.

Brzo ce i crtaci svastike na poljudu , da ste tada odmah uhvatili te crtace , do ovog svega nebi doslo.

Avatar BAS-TEK
BAS-TEK
10:31 10.02.2019.

Čudo da tako brzo ne reagiraju u Vukovaru a tamo se radi "samo" o silovanju, ubijanju LP novinarčeki !!!

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
10:54 10.02.2019.

plivaj piz...a ti materna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije