Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK NAPRIJED

Sjajne vijesti za ljubitelje F1: VN Brazila s maksimalnim brojem gledatelja

Formula 1 Grand Prix Hungarian Grand Prix 2021
Hasan Bratic/DPA/PIXSELL
17.08.2021.
u 16:02

Gotovo 60.000 ulaznica je pušteno u prodaju, što znači da će to biti prvi neograničeni sportski događaj zbog koronavirusa u brazilskoj metropoli od početka pandemije covida-19.

Gradske vlasti u Sao Paulu u Brazilu objavile su da će se utrka Svjetskog prvenstva Formule 1 na trkalištu Interlagos održati od 5. do 7. studenog bez ikakvog ograničenja za gledatelje.

Gotovo 60.000 ulaznica je pušteno u prodaju, što znači da će to biti prvi neograničeni sportski događaj zbog koronavirusa u brazilskoj metropoli od početka pandemije covida-19.

Prošle sezone VN Brazila u Formuli 1 potpuno je otkazan zbog pandemije.

- Sve pristupne točke trkaćoj stazi bit će pod kontrolom, a sada imamo cijepljenje. Tempo cijepljenja je brz i veliki dio javnosti do tada će već primiti dvije doze cjepiva. Ulaz na tribine bit će moguć s negativnim testom na COVID-19, ne starijim od 48 sati, a nošenje maske bit će obavezno na mjestu odžavanja u svakom trenutku - rekla je Jean Gorinchteyn, šefica zdravstva Sao Paula. 

Brazil je jedna od zemalja koje su najteže pogođene pandemijom korone.

Planiran je i povratak gledatelja na nogometne stadione, no vlasti će to službeno potvrditi 1. studenog.

Prema službenim podacima, u državi Sao Paulo, najmnogoljudnijoj saveznoj državi u Brazilu, 32,3 milijuna ljudi ili 91,6 posto odraslih do sada je primilo barem jednu dozu cjepiva protiv covid-19, prenosi AFP.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije