Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO ODGOVOR

Širi se vijest da vaterpolski savez nije dobio odgovor oko dočeka? Oglasili su se iz Grada Zagreba

Zagreb: Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva
Jurica Galoic/PIXSELL
19.02.2024.
u 12:52

Izbornik barakuda Ivica Tucak rekao je kako je bolje da stvari oko dočeka ne komentira

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka u Dohi, a mnogi su očekivali kako će biti priređen doček na Trgu bana Jelačića. To se, međutim, nije dogodilo, što je izazvalo brojna negodovanja javnosti. Barakude je dočekalo stotinjak ljudi u Zračnoj luci "Franjo Tuđman". 

GALERIJA Zar Zagreb nije mogao organizirati doček dostojan svjetskih prvaka?

Zagreb: Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva
1/7

Proširila se vijest da će vaterpolisti biti dočekani u Splitu, a navodno Grad Zagreb uopće nije dao odgovor na tu mogućnost. To je objavio Jutarnji list koji u tekstu tvrdi kako je upit o dočeku poslan Gradu Zagrebu, ali da nije bilo nikakvog odgovora. U tekstu nije najjasnije tko je poslao upit za doček, ali to se vjerojatno odnosi na Hrvatski vaterpolski savez. 

VEZANI ČLANCI:

Portal 24 sata kontaktirao je Grad Zagreb koji tvrdi da informacije iz teksta nisu istinite te da nikakvog upita oko organiziranja dočeka za zlatne vaterpoliste nije bilo. 

 

Komentara 15

BJ
bjmaro
13:02 19.02.2024.

Još i lažu ovi revolucionari . Njima je svaki uspjeh Hrvatske i sportski i gospodarski i politički nevolja i bijes. Mrze i hrvatski jezik

IV
Ivanoooo1
13:06 19.02.2024.

Senf i Benčićka kao i Milanović imaju važnija posla, obilaze smetlišta po ulicama

AB
abram
13:06 19.02.2024.

Važno je da je bilo dočeka onih iz Zambije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije