Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NEPOSLUHA

Seedorf zaradio dva žuta kartona u samo deset sekundi!

Seedorf
Screenshot Youtube
25.03.2013.
u 12:40

Jedino isključenje u 20-godišnjoj karijeri Seedorf je doživio 2006. dok je igrao za Milan protiv Messine

Slavni nizozemski nogometaš Clarence Seedorf (vjerojatno) posljednji ugovor karijere odrađuje u brazilskom Botafogu, no ovaj 36-godišnjak i tamo je jedan od najboljih igrača momčadi, baš kao što je bio u Ajaxu, Realu, Interu i Milanu.

Jedino neobično što mu se tamo dogodilo jest tek drugo isključenje iz igre u dugih 20 godina profesionalnog igranja. U utakmici protiv Madureire, u kojoj je zabio za pobjedu Botafoga (2:1), pred kraj susreta zaradio je dva žuta kartona u samo deset sekundi.

Naime, trener ga je htio izvaditi iz igre, a Seedorf je tada krenuo prema klupi svoje momčadi. Sudac je pak inzistirao da napusti teren na najbližoj mogućoj točki te mu je dao žuti karton zbog odugovlačenja. Seedorf ga ni tada nije poslušao nego je potrčao prema svom suigraču koji je čekao da ga zamjeni, pa mu je sudac pokazao i drugi žuti karton.

– Ništa nisam razumio – komentirao je Nizozemac nakon utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije