Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILA SVE

Sandra: Da se o meni snima film, voljela bih da me glumi Angelina

Sandra Perković (1)
Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
13.08.2013.
u 09:00

– Od sada pa nadalje želim biti samo prva – rekla je Sandra nakon što je kompletirala zlatno trojstvo

Sandra Perković u 23. godini osvojila je sve što se moglo osvojiti u bacanju diska. Ima europski naslov (2010. i 2012.), ima olimpijski naslov (2012), a sada i svjetski. Sljedeće godine kreće sve iz početka, s Europskim prvenstvom u Zürichu.

– Od sada pa nadalje želim biti samo prva – rekla je Sandra.

Koliko dugo?

– Koliko? Ne znam, deset, petnaest, dvadeset godina. Eto, u Zürichu sljedeće godine cilj mi je da treći put zaredom postanem europska prvakinja, što također nije uspjelo nikome.

Ova sezona bila je praćena nezgodama.

Bitno je ostati zdrav

– Istina je, imala sam upalu uha, rasli su mi umnjaci, ozlijedila sam rame, leđa, lijevo koljeno, zglob. A kada se bavite vrhunskim sportom, bitno je da budete zdravi. I što ću se ubuduće više čuvati ozljeda, to će mi karijera dulje trajati.

Nisu li nagrade u atletici ipak premale? Samo 60.000 dolara za svjetski naslov.

– Primjerenija bi bila nagrada od 500.000 eura – nasmijavši se rekla je Sandra i nastavila:

– Toliko sigurno vrijedi svaki dan treninga za svjetsko prvenstvo. No, da me zanima novac, igrala bih tenis. Ali nagrade bi u atletici ipak trebale biti veće

Koliko je za ovo zlato zaslužan Ivan Ivančić, vaš bivši trener?

– Ovo je Edisovo i moje zlato. Kada u siječnju zbog ozljede ramena nisam mogla baciti više od 60 metara, kada nisam trenirala 45 dana, tu je bio samo Edis. Zahvalna sam Ivančiću za sve što je napravio do siječnja ove godine. Ali ne može forma od prošle godine ostati i ove godine, pa da kažem da je to Ivančićeva zasluga. Forma se brusila šest mjeseci, a brusio ju je Edis. Puno je bilo onih koji su mislili da je moj kraj kada sam prekinula sa Ivančićem. Ovo zlato dokazuje da su bili u krivu – istaknula je Sandra.

Vratimo se malo u prošlost, na vaše prvo veliko natjecanje, juniorski SP u Pekingu 2006. godine.

Prvo putovanje avionom

– Sjećam se dobro Pekinga. Imala sam veliku tremu. Godinu dana prije odlaska u Peking bacala sam disk 33 metra. Za mene je sve tamo bilo šokantno. Prvi put putovala sam avionom. No, već na sljedećim natjecanjima u tim mlađim dobnim skupinama počela sam osvajati medalje. Bila sam dvaput druga i jednom treća.

S obzirom na burnu karijeru, mogli biste snimiti dobar film.

– Još nije vrijeme za film, ali kada bi se sada snimao, voljela bih da me glumi Angelina Jolie – zaključila je smiješeći se Sandra.  

>> Sandra Perković u Moskvi primila zlatnu medalju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije