Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
događa se i najboljima

Samovojska se zbunio u emisiji uživo: 'Jedina problematična točka Srbije je vratar Borjan'

Zagreb: Tradicionalno izvlačenje parova 50. izdanja Malonogometnog turnira Kutija šibica
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/30
20.11.2022.
u 21:03

Samovojska je pravi nogometni znalac koji dugi niz godina radi kao priznati novinar, ali ovog puta mu se omakao maleni kiks.

Zanimljiva i neuobičajena scena se dogodila u HRT-ovoj emisiji Qatara kada su stručni komentatori Anton Samovojska i Tomislav Ivković analizirali srpsku reprezentaciju na Mundijalu. 

Samovojska je zaključio kako je Srbija sjajna reprezentacija, ali im je najslabija točka - vratar Milan Borjan, koji je kapetan Crvene zvezde, ali reprezentativac Kanade.

Samovojska je pohvalno govorio o izborniku Draganu Stojkoviću Piksiju: 'Takav je bio i nogometaš, samouvjeren i hrabar. Srbija ima uistinu dobrih igrača. Vlahović, Mitrović, Kostić... Imaju Tadića, imaju prekrasnih igrač. Jedina slaba točka im je vratar, i to je problematično. Njihov vratar, Borjan.'

Voditelj Ivan Dorian Molnar upitao je Ivkovića da li se slaže s tom konstatacijom uz dodatak: 'Borjan brani za Kanadu'. 

Samovojska je uvidio mali gaf pa se pokušao ispraviti: 'Ovaj, kako se zove za Srbiju...'. na što se Ivković nadovezao: 'Imaju dva vratara, jedan brani i isto ima dva prezimena.'

A voditelj Molnar potom je zaključio temu srpskih vratara: 'Imaju Dmitrovića, zamjenskog vratara.'

>> VIDEO: Pogledajte pitanje o umirovljenju koje 'nije sjelo' Lovrenu: Nastavit ću dok god sumnjate u mene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije