Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Razočarani Francuz platio smještaj preko 3000 dolara: Napustio je Katar čim je vidio gdje spava

Foto: Screenshot / BBC
1/30
20.11.2022.
u 19:04

Mnogi navijači se žale na uvjete smještaja i organizaciju diljem Katara.

Katarski organizator očekuje dolazak oko milijun navijača na svjetsko prvenstvo, ali nažalost, nemaju se baš pohvaliti s nekim velikim sposobnostima organizacije. 

Ugledni BBC je napravio reportažu o navijačkim zonama i smještajem, što je zapravo veliki broj nepreglednih šatora u kojima ne postoji adekvatni smještaj. 

Novinar navodi kako je čitav Katar zatrpan gradilištima na kojima još i dalje rade bageri i čini se kako puno toga još nije ni izgrađeno, iako je SP započelo.

Osim toga, u sobi ga je dočekao ventilator umjesto obećanog klima uređaja. Ipak najgore je prošao jedan Francuz koji se zove Djamal

 

 

Navijač se požalio novinaru BBC-a da je rezervirao smještaj prema kojem je trebao dobiti hotelsku sobu, a dobio je obični šator. To ga je jako razljutilo, pa je odlučio napustiti Bliski istok iako je iskeširao 3300 dolara. 

>> VIDEO: Katastrofa za Francusku! Karim Benzema propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 
Ključne riječi

Komentara 3

ZG
zg1985
21:18 20.11.2022.

sta hoce,dosao je medju svoje talibane i sad se pravi nesto bolji

Avatar Tombstone
Tombstone
00:08 21.11.2022.

Francuz Djamal? U stvari ok, I Mbappe je Francuz....

MI
mismokanibali
13:28 21.11.2022.

Francuz DJAMAL Haha !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije